Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: Repeat  (gelezen 111 keer)

sprinter

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 8
Repeat
« Gepost op: 26 juni 2019, 21:26 »
Hallo graag wil ik weten of het mogelijk is in ts19 om als je alle stations in je route hebt gereden je trein automatisch terug kunt laten rijden naar het beginpunt en dan weer vanaf het begin de route opnieuw te laten raden. Soort repeat zeg maar.
En dan heb ik het over een zelfgemaakte shedule.

Conner

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 829
Re: Repeat
« Reactie #1 Gepost op: 27 juni 2019, 05:15 »
Sprinter,

Dit soort vragen beantwoorden wij niet op dit forum. Dit soort vragen kan je het beste stellen op forum.treinpunt.nl

 8) Conner.
Wist je dat als je onder een plaatje op de link van het plaatje drukt, vaak veel meer details kunt bekijken. Bezoek ook onze Youtube site via https://www.youtube.com/1973conner

sprinter

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 8
Re: Repeat
« Reactie #2 Gepost op: 27 juni 2019, 19:00 »
oke dank je :)