Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: Kopieren  (gelezen 662 keer)

sprinter

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 8
Kopieren
« Gepost op: 24 juni 2019, 22:03 »
Hallo even een korte vraag,

Hoe Kopieer ik een voorwerp? Als ik b.v. een lamp plaats kan je deze kopiëren alleen weet ik niet meer hoe. 
« Laatst bewerkt op: 06 februari 2020, 16:11 door Conner »

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 499
Re: Kopiëren
« Reactie #1 Gepost op: 24 juni 2019, 22:38 »
Volgens mij de standaard Windows toets combinatie CTRL + C om het geselecteerde object in het zogenaamde buffer (?) te zetten.
Dan standaard combinatie CTRL + V om de kopie te plaatsen.
Let op: dit werkt in principe uitsluitend goed voor losse objecten, bijvoorbeeld huizen.
Rails kan ook.

Spoorgebonden objecten zoals seinen, overwegen kan je vergeten. Die moeten altijd afzonderlijk geplaatst worden

sprinter

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 8
Re: Kopiëren
« Reactie #2 Gepost op: 25 juni 2019, 07:40 »
TjoeTjoe bedankt voor de duidelijke uitleg, hier kan ik wat mee :)