Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: Heb de route roosendaal zwolle geinstalleerd alleen zie ik geen sporen.  (gelezen 354 keer)

cookdeville

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 1
Hallo wie o wie kan mij helpen.

Ik heb de route roosendaal zwolle voor train simulator geïnstalleerd inclusief de benodigde assets die worden bijgeleverd.
Alleen zie ik bij het starten vd route geen sporen terwijl ik wel de assets ''coha spoordijken.'' freeware heb geïnstalleerd. (zie link) http://forum.coha.nl/index.php?action=downloads;sa=view;down=116

Alle assets die ik heb geinstalleerd zie ik terug in de route behalve sporen.

Kan iemand mij vertellen wat ik hier verkeerd doe en hoe ik dit probleem kan verhelpen?!

Alvast bedankt voor de moeite om te reageren hierop..  :D

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 376
Re: Heb de route roosendaal zwolle geinstalleerd alleen zie ik geen sporen.
« Reactie #1 Gepost op: 07 februari 2018, 18:59 »
Deze route gebruikt naar mijn weten andere sporen/rails.
De Coha Spoordijken zijn de dijken waarop de rails gelegd zijn, niet de rails zelf.

Bij de betreffende route zit een uitstekende handleiding waarin de gebruikte rails vermeld zijn.
Lees die goed en vind wat je mist: iets met Gleis set vermoed ik zo maar.
En aangezien de route op treinpunt.nl te halen , kan ik je op een briefje dat jouw probleem met een kleine zoekopdracht aldaar zo opgelost is. Het is daar namelijk al vaker aan bod gekomen

Succes