Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: spoor overwegen  (gelezen 273 keer)

thomasje538

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 2
spoor overwegen
« Gepost op: 02 december 2017, 12:17 »
ik heb een paar nederlandse overwegen. ik leg er wegen over heen maar er rijden geen auto's. kan iemand mij uitlegen hoe er auto's kunnen rijden op de gelegde wegen. :)

X_shooter1

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Berichten: 119
Re: spoor overwegen
« Reactie #1 Gepost op: 02 december 2017, 12:54 »
Dat ligt aan de gebruikte weg, niet alle wegen lofts hebben ook verkeer er aan gekoppeld.

thomasje538

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 2
Re: spoor overwegen
« Reactie #2 Gepost op: 02 december 2017, 16:12 »
zijn er meschien wegen lofts met verkeer gekoppeld en waar kan ik die vinden

X_shooter1

  • Global Moderator
  • Full Member
  • *****
  • Berichten: 119
Re: spoor overwegen
« Reactie #3 Gepost op: 02 december 2017, 17:25 »
Er zitten in de basisgame genoeg wegen met verkeer, zo veel dat ik ze niet ga opnoemen. Wil je wat meer dan zijn er genoeg pakketjes bij bijvoorbeeld railworks austria te vinden of railsim.de