Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: [opgelost] Spoordijken niet zichtbaar na installatie  (gelezen 476 keer)

martijnx7

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 4
[opgelost] Spoordijken niet zichtbaar na installatie
« Gepost op: 18 oktober 2017, 21:59 »
Ik heb de Spoordijken zonder problemen geinstalleerd maar ik zie ze niet.
Scenery density staat op 100%  :-\ doe ik iets fout?
« Laatst bewerkt op: 19 oktober 2017, 10:47 door martijnx7 »

Leerlingstoker

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 16
  • Steam4me!
Re: Spoordijken niet zichtbaar na installatie
« Reactie #1 Gepost op: 18 oktober 2017, 22:21 »
Ik  weet niet welke route het is, maar het kan zijn dat ze hier 2 type's spoordijken gebruiken: 1 komt van Uktrainsim af en 1 van Coha.
Ga even naar de editor en zorg ervoor dat je de dijken aanvinkt van Coha, probeer dan een dijk aan te leggen, als dat lukt dan weet je waar je moet zoeken: Uktrainsim Dijk.  ;)

martijnx7

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 4
Re: Spoordijken niet zichtbaar na installatie
« Reactie #2 Gepost op: 18 oktober 2017, 23:12 »
Ik  weet niet welke route het is, maar het kan zijn dat ze hier 2 type's spoordijken gebruiken: 1 komt van Uktrainsim af en 1 van Coha.
Ga even naar de editor en zorg ervoor dat je de dijken aanvinkt van Coha, probeer dan een dijk aan te leggen, als dat lukt dan weet je waar je moet zoeken: Uktrainsim Dijk.  ;)
het waren dus de UK dijken die ik miste, dat heb je met een nieuwe PC waarvan je niet zeker bent of je alles geinstalleerd hebt, Bedankt voor het helpen!  :D