Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: Rittemhof problem?  (gelezen 155 keer)

forcesius

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 2
Rittemhof problem?
« Gepost op: 22 april 2019, 13:26 »
Hi

I have a problem with the Rittemhof building. I can se the name in build and everything except the building. I have placed it right in Assets. and the geometry fil is there. Any who have this problem? :)



Greating Forcesius

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 392
Re: Rittemhof problem?
« Reactie #1 Gepost op: 22 april 2019, 14:13 »
When you have used the installer correctly, the two files for this object should be present in:

<drive>:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\railworks\Assets\Coha\Ritthemhof

There should also be a folder called Textures

forcesius

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 2
Re: Rittemhof problem?
« Reactie #2 Gepost op: 22 april 2019, 22:32 »
Yes i have done. what you have written but it´s still invisible at me:(

Really odd :)