Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: Dutch level crossings won't show when placing in Train Simulator 2019  (gelezen 60 keer)

ickynathan1

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 1
I just downloaded the level crossing set but they won't show when I try to place them. Does anyone know a way to fix them.
I even put them in the correct place.
Programme Files (X86)/Steam/SteamApps/Common/RailWorks/Assets/Assets/Coha Overwegen NL/NL Overwegen.

Leerlingstoker

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 16
  • Steam4me!
Re: Dutch level crossings won't show when placing in Train Simulator 2019
« Reactie #1 Gepost op: 19 mei 2019, 22:17 »
Question: Where did you download the File's? was it an .exe file, or a zip?


TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 384
Re: Dutch level crossings won't show when placing in Train Simulator 2019
« Reactie #2 Gepost op: 20 mei 2019, 18:55 »
I just downloaded the level crossing set but they won't show when I try to place them. Does anyone know a way to fix them.
I even put them in the correct place.
Program Files (X86)/Steam/SteamApps/Common/RailWorks/Assets/Assets/Coha Overwegen NL/NL Overwegen.

You installed the package to an INCORRECT location! (see strikethrough part in red above)

Should be:
Programm Files (X86)/Steam/SteamApps/Common/RailWorks/Assets/Coha Overwegen NL/NL Overwegen.

Please read the manual on how to install (default suggested location is normally fine) and on how to activate the objects for your own route