Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: Coha testroute  (gelezen 1668 keer)

hanstreintje

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 4
Coha testroute
« Gepost op: 11 januari 2017, 11:29 »
Hallo allemaal,

Ik heb net de Coha testroute geïnstalleerd en geopend in TS2017 maar als ik dan kijk is alles zwart en onder ander de bovenleiding wit.

Wat kan ik fout hebben gedaan?

Groeten,
Hans.
 

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 518
Re: Coha testroute
« Reactie #1 Gepost op: 11 januari 2017, 12:34 »
Wat kan ik fout hebben gedaan?

Bij de Download informatie staat vermeld:

Kan voor sommigen als voorbeeld gebruikt worden om te zien hoe seinen geconfigureerd kunnen/moeten worden.
Deze route werkt alleen bij diegenen die in het bezit waren van TS2012, aangezien de nodige assets uit de Hagen-Siegen route voor deze (kale) route gebruikt zijn.

Waarschijnlijk ben je niet in het bezit van het European Loco&Assets Pack

hanstreintje

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 4
Re: Coha testroute
« Reactie #2 Gepost op: 11 januari 2017, 12:37 »
Hoi Tjoe tjoe,

Dom van mij , sorry.

Groeten,
Hans.

byssch

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 3
Re: Coha testroute
« Reactie #3 Gepost op: 11 oktober 2020, 15:02 »
Waarde Tjoe tjoe,

Hetzelfde probleem heb ik nu ook, bezit wel het European Loco&Assets Pack. De route blijft aarde donker met witte rijdraad.
Alles werkt, seinen & Berijden van het baanvak.
Wellicht opnieuw installeren of doe ik toch iets fout, graag verneem wij en verblijven op uw antwoord.
Alvast bedankt.

mvg Bouke
« Laatst bewerkt op: 11 oktober 2020, 16:10 door byssch »

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 518
Re: Coha testroute
« Reactie #4 Gepost op: 11 oktober 2020, 16:25 »
Indien alle benodigdheden geïnstalleerd zijn, zou het moeten werken.

De testroute is uit de tijd van de eerste versie van het seinen pakket,
en daardoor gedateerd met betrekking tot wat er tegenwoordig mee kan.
Om die reden zie ik voor mezelf geen dringende reden om deze testroute te ondersteunen.
Hedendaagse freeware routes bevatten voldoende goede voorbeelden.

byssch

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 3
Re: Coha testroute
« Reactie #5 Gepost op: 11 oktober 2020, 22:42 »
Oké bedankt TjoeTjoe voor de info.
Wellicht kunt u deze route mogelijk niet meer downloadbaar maken op de Coha site.

mvg Bouke.

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 518
Re: Coha testroute
« Reactie #6 Gepost op: 11 oktober 2020, 23:20 »
Route blijft gewoon beschikbaar voor diegene die de grondbeginselen van het pakket willen bekijken.
Zolang men zorgt dat men de benodigde extra’s correct geinstalleerd heeft, werkt deze route prima.

kippenlijn

  • Full Member
  • ***
  • Berichten: 192
Re: Coha testroute
« Reactie #7 Gepost op: 11 oktober 2020, 23:30 »
Hetzelfde probleem heb ik nu ook, bezit wel het European Loco&Assets Pack. De route blijft aarde donker met witte rijdraad.

Hier geen centje pijn, de seinen testroute is zoals het hoort te zijn.

Maar heb jij deze Assets map wel?:
   <Provider d:type="cDeltaString">RSC</Provider>
   <Product d:type="cDeltaString">HageSieg</Product>

Die moet je hebben want daar zitten namelijk de seizoenen en het weer in. ;).
« Laatst bewerkt op: 11 oktober 2020, 23:39 door kippenlijn »