Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: Coha testroute  (gelezen 383 keer)

hanstreintje

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 4
Coha testroute
« Gepost op: 11 januari 2017, 11:29 »
Hallo allemaal,

Ik heb net de Coha testroute geïnstalleerd en geopend in TS2017 maar als ik dan kijk is alles zwart en onder ander de bovenleiding wit.

Wat kan ik fout hebben gedaan?

Groeten,
Hans.
 

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 376
Re: Coha testroute
« Reactie #1 Gepost op: 11 januari 2017, 12:34 »
Wat kan ik fout hebben gedaan?

Bij de Download informatie staat vermeld:

Kan voor sommigen als voorbeeld gebruikt worden om te zien hoe seinen geconfigureerd kunnen/moeten worden.
Deze route werkt alleen bij diegenen die in het bezit waren van TS2012, aangezien de nodige assets uit de Hagen-Siegen route voor deze (kale) route gebruikt zijn.

Waarschijnlijk ben je niet in het bezit van het European Loco&Assets Pack

hanstreintje

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 4
Re: Coha testroute
« Reactie #2 Gepost op: 11 januari 2017, 12:37 »
Hoi Tjoe tjoe,

Dom van mij , sorry.

Groeten,
Hans.