Welkom, Gast. Alsjeblieft inloggen of registreren.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte

Auteur Topic: Seinen met meer dan 15 links?  (gelezen 775 keer)

Conner

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Berichten: 814
Re: Seinen met meer dan 15 links?
« Reactie #10 Gepost op: 24 juni 2016, 10:47 »
Even tijd voor een teaser. De eeste linkse is al klaar.  ;D

 8) Conner.

Wist je dat als je onder een plaatje op de link van het plaatje drukt, vaak veel meer details kunt bekijken. Bezoek ook onze Youtube site via https://www.youtube.com/1973conner

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 369
Re: Seinen met meer dan 15 links?
« Reactie #11 Gepost op: 24 juni 2016, 18:26 »
Die linkse rakkers ook.  ;D
En, het lijkt wel of ik dubbel zie. Het duizelt 13-tjes  :)

Dit gaat een mooie aanvulling worden.

Rubku_NL

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 5
    • Twitch
Re: Seinen met meer dan 15 links?
« Reactie #12 Gepost op: 25 juni 2016, 07:00 »
nogmaals sorry voor de wat verwarring met linkse en links  :-\

ik ben zelf net nog ergens achter gekomen dat in die beeld (Hier onder) dat er geen linkse versie nodig is. maar zo als eerder op een foto te zien is, is dat meer terug na best wel het geval.
heb er nog even een foto bij gedaan en alle seinen die op deze plek staan, hebben links nodig naar 17 sporen  ;)
van links na rechts (boven is de LM)
AY R DM of AY R LM
AY R DM CFB of AY R LM MSG
AY R DM of AY R LM

ik probeer het zo duidelijk mogelijk over te breng anders maak ik wel een video :P

@Conner dit ziet er super uit ik ben benieuwd
  :) :) :)

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 369
Re: Seinen met meer dan 15 links?
« Reactie #13 Gepost op: 25 juni 2016, 10:49 »
Leuk seinportaal  :)

Achteraf hadden we gewoon kunnen zien dat alle inrijders van Eindhoven aan de zijde Best gewoon de R-uitvoeringen zijn.
De voorafgaande P-seinen zijn er in L-uitvoering en R-uitvoering. Kijk maar heel goed naar het sporenplan. Was mij ook niet eerder opgevallen  :)

Ik heb inmiddels begrepen dat de seinen zonder cijferbak of MSG constructie-technisch, qua-ophanging voor de linker- en rechter variant van elkaar verschillen.

De BIN's voor de R-uitvoeringen - behalve de Glas-uitvoeringen want die zijn naar mijn weten nooit op zo'n grote schaal toegepast - heb ik inmiddels klaar liggen met de extra links.
Voor de de L-uitvoeringen ga ik de BIN's alvast aanmaken, want ik heb begrepen dat er in het Zuiden van het land iemand heel druk aan het zagen en lassen is in zijn werkplaats  ;D

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 369
Re: Seinen met meer dan 15 links?
« Reactie #14 Gepost op: 25 juni 2016, 21:39 »
Psssstt, de kat is van huis, dus de muizen kunnen dansen  ;D
Teasertje.
P-sein varianten zullen er ook zijn
« Laatst bewerkt op: 26 juni 2016, 11:45 door TjoeTjoe »

kippenlijn

  • Jr. Member
  • **
  • Berichten: 69
Re: Seinen met meer dan 15 links?
« Reactie #15 Gepost op: 29 december 2018, 10:57 »
Of mijn bericht hier kan/mag geplaatst worden weet ik niet omdat het al 2 1/2 jaar oud is?, maar plaats het hier vanwege de topic titel. (al is het niet van toepassing op meer dan 15 links  ;))

Afijn, op een Filmpje (binnen 45 sec.rechts) en Sporenplan (welke sporen te bereiken zijn) is te zien dat in Utrecht Centraal een verlaagd sein (2674) op het perron staat.
Niets mis mee maar het enigste sein wat ik kan vinden en daar naar mijn mening kan staan heeft max. 3 linken (0 link niet meegerekend) terwijl het er 5 zouden moeten zijn om de sporen te kunnen afdekken.
Nu kan het geplaatst worden, mja dan zijn 2 sporen niet beveiligd.

Mijn vraag; is er een mogelijkheid (patch c.q. update) om het sein 2674 die in de lijst als Coha - AY R LRk MSG B**  en Coha - AY R LRk MSG B** staat te voorzien van tenminste 5 rail-linken?

Onder nog een knipsel bijgevoegd met op de voorgrond het bewuste sein met in de linkse editor waar het om gaat.
En daarachter het sein met rechts de gegevens die dus vervangen moet worden.
« Laatst bewerkt op: 29 december 2018, 11:03 door kippenlijn »

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 369
Re: Seinen met meer dan 15 links?
« Reactie #16 Gepost op: 29 december 2018, 13:10 »
Geen enkel probleem. Bedankt voor de aanvraag.  ;)
U vraagt, wij draaien: Patch 3.0c is nu besckikbaar.

Heb de boel bij deze gelegenheid maar meteen uitgebreid tot 10 links.

kippenlijn

  • Jr. Member
  • **
  • Berichten: 69
Re: Seinen met meer dan 15 links?
« Reactie #17 Gepost op: 29 december 2018, 15:55 »
U vraagt, wij draaien: Patch 3.0c is nu besckikbaar.

Nou dat is wel heel snel draaien wat ik allerminst verwacht had. 8)
In ieder geval bedankt voor de super snelle services, ga sein 2674 meteen vervangen. :P

Edit/
Het sein staat nu vastgebeiteld zoals het hoort en onder is te zien.
« Laatst bewerkt op: 29 december 2018, 17:15 door kippenlijn »

MichaelO

  • Newbie
  • *
  • Berichten: 14
Re: Seinen met meer dan 15 links?
« Reactie #18 Gepost op: 05 januari 2019, 20:27 »
@TjoeTjoe:
Zou je dat ook willen doen voor de lange variant van het sein met dikke paal?
Deze gaat nu ook tot 3 links, maar tussen Rotterdam Lombardijen en Rotterdam Stadion ben ik er één tegen gekomen waarbij ik er 4 nodig heb.

Het gaat dus om de Coha - AY R LR MSG B** seinen.

TjoeTjoe

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Berichten: 369
Re: Seinen met meer dan 15 links?
« Reactie #19 Gepost op: 05 januari 2019, 23:39 »
@TjoeTjoe:
Zou je dat ook willen doen voor de lange variant van het sein met dikke paal?

Het gaat dus om de Coha - AY R LR MSG B** seinen.

Natuurlijk wil de klantenservice dit doen. Patch 3.0d staat online ;)
Met een kleine extra voor het pakket: GSM-R borden