Coha.nl forum

Vragen en Nieuws over Coha.nl add-ons => Lopende Projecten van Coha.nl => Topic gestart door: Conner op 27 november 2015, 20:51

Titel: Update Wisselstellers
Bericht door: Conner op 27 november 2015, 20:51
Aan de beide borden projecten word nu de laatste hand gelegd en word uiteindelijk een onderdeel van NLSeinen v1.2 versie. Om maar bezig te blijven wil ik een zeer kleine update maken van de wisselstellers. Had er nog 1 op de plank liggen die ik graag met jullie wilde delen. Zoals nu afgebeeld zal hij in Ts verschijnen, zodat hij minder zal opvallen op de verschillende sporen als de ander elektrische wisselsteller die nu in het pakket zit.  ;)

 8) Conner.

Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: Conner op 27 november 2015, 22:52
Hoe ziet het er dan voorlopig in Ts uit.  :P

 8) Conner.
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: kippenlijn op 28 november 2015, 23:43
Zo op het eerste gezicht lijkt me dat een hele verbetering t.o.v. de bestaande wisselsteller. 8)
Kortom wat mij betreft mag hij als vervanger in de update. :P
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: Conner op 29 november 2015, 22:36
Het is een ander type !!!!! Dus de andere blijft ook gewoon in het pakket.  :P Tijdens het ontwikkelen van deze steller kwam de vraag of we ook hoge snelheidswissels konden maken, de zogenaamde EBI wisselsteller. Echter hebben wij hier heel erg weinig info over en zouden er heel blij van worden als iemand ons aan duidelijke foto's kan helpen en of wil gaan maken van betreffende steller. Hoe meer foto's van alle kanten genomen hoe beter ik ga begrijpen hoe de steller in mekaar zit en dan zijn wij best bereid deze aan de al bestaande stellers te gaan toevoegen in een volgende update.  :P

Vandaag de steller zoals getoond klaar gemaakt in 4 varianten. Rest ons nog om de trackrules erbij te maken en dan kan ook deze update naar de betatest weer online.  :o

 8) Conner.
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: kippenlijn op 30 november 2015, 13:56
Het is een ander type !!!!! Dus de andere blijft ook gewoon in het pakket.

Oke, dit wil dus zeggen dat er aan de bestaande stellers niets veranderd tenzij je ze allemaal (handmatig) vervangt  voor de nieuwe.
Of kan dit ook met RW_Tools, en dan bedoel ik of ze t.o.v. de bestaande bv. hetzelfde draaipunt hebben, en ze niet alsnog allemaal verschoven/gedraaid moeten worden? ;)
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: Conner op 30 november 2015, 14:07
Dit is niet helemaal uit te sluiten. Het zijn 4 nieuwe objecten, met nieuwe trackrules zoals de al bestaande trackrules die niet zullen worden veranderd. Enige verschil is dat in deze de nieuwe steller verschijnt. Ze zouden in theorie op dezelfde plaats moeten liggen als de oude ! Maar we gaan het zien als deze gereleaset word. Duurt nog wel even, doordat we in de achtergrond nu drukdoende zijn met de aanstaande update van de seinen waar dus een hoop nieuwe borden in uitkomen, nieuwe scripts, maar voor de rest dus hetzelfde blijft. Ik zou zeggen wacht het rustig af, met wat komen gaat.  ;)

 8) Conner.
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: rommy136 op 01 december 2015, 11:20
Prachtige beelden
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: Conner op 02 december 2015, 13:41
Een volgende wens uit het veld ook maar gelijk uitgevoerd, is dat het paaltje waar het wisselidbord op stond wat langer gemaakt kon worden. Voor de al bestaande routes zal de hoogte dus hetzelfde blijven, maar kun je na plaatsing het bordje uit de grond trekken, zonder dat het bord gaat zweven na deze update.  ;)

 8) Conner.
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: Conner op 02 december 2015, 15:08
En omdat het winter is ook maar gelijk even wintertextures, op de nieuwe en oude wisselstellers, en wisselverwarming.  :o

 8) Conner.
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: rommy136 op 02 december 2015, 15:43
Prachtig gemaakt!
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: OpperGeit op 06 december 2015, 22:47
Tjonge wat mooi! :o 8)
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: D3nnis op 23 december 2015, 12:01
Eindelijk 4 versies!! Dan kan ik de wisselstellers bij de hostawisel tegenelkaar leggen zonder dat ze in spiegelbeeld komen te liggen!  8) 8)
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: GertMeering op 03 januari 2016, 18:09
Hi ,

Ziet er zoals ''gewoonlijk'' goed uit Conner , wat ik alleen wel mis in het pakket of hij moet straks al geleverd worden bij de Armseinen zijn om het maar even in mijn eigen woorden te zeggen ''Handwissels_Tellers'' ?

Of heb ik er gewoon overheen gekeken.

Zie foto: Bron Nicosplit
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: TjoeTjoe op 03 januari 2016, 19:11
Ik meen me te herinneren dat dergelijke stellers in het kader van de armseinen wel op Conner's lijstje staan. En ja, ze horen er naar mijn idee dan ook bij om het plaatje compleet te maken.

Zullen dan wel in het wisselsteller pakket ondergebracht gaan worden, anders wordt het voor ons onoverzichtelijk en slecht onderhoudbaar
Titel: Re: Update Wisselstellers
Bericht door: GertMeering op 03 januari 2016, 19:42
Okay , voor mij zal het te laat zijn , ik gebruik daarom Chris zijn trackrule omdat hij wel van die tellers heeft...
In mijn tijdperk van de route hadden ze volgens mij nog geen Trap wissel tellers. ;D
iig mooi werk , mss voor in de toekomst een aanwinst.